RING OSS - 08-420 026 50

Takläggare Västerort

RING OSS - 08-420 026 50

Plåtslagare

Vi lägger plåttak i Västerort, i Stockholm

Vi har alla certifikat som krävs för plåtslagare, och har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som ditt tak i Sollentuna behöver. Då kan vi berätta om hur vi kan åtgärda det som taket bör ha.

Incert logo          Certifikat från vent och plåt        Bevego

Plåttak med garantier i Västerort

Vi är plåtslagare i Västerort och lägger plåttak på alla slags byggnader. och på tak som behöver omfattande säkerhetsdetaljer för ökad komfort på taket. De plåttak som vi lägger håller i mer än 50 år och du får omfattande garantier på plåttak från oss. Plåttak är dessutom lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på, vilket underlättar för många som har tak där det lätt bildar snödrivor och istappar som måste bort.

Säkerhet på tak

När du ska upp på taket själv, eller har hantverkare som ska renovera, måla om eller laga någon skada på taket, har du som bostadsägare det lagliga ansvaret för skyddet för den som arbetar på taket. Många bostadsägare tänker sällan på vilket ansvar de har. Det har vi och kan därför erbjuda många säkerhetsprodukter som gör ditt tak säkert. Även här kan du rådfråga oss om hur vi kan göra ditt tak mer säkert. Ta gärna kontakt med oss.